Het is weer tijd voor een heerlijk ontbijt/lunch recept. Nooit te voren ben ik zo creatief geweest met receptjes bedenken, en deze recepten dan ook in een keer goed uitvoeren! Mijn Eiwitrijke kwarktaart was helaas op vanochtend en toen kwam dit Peer Crumble recept in een keer in mij op, en de uitvoering is overheerlijk!

Je hebt wel iets langer de tijd nodig om dit te bereiden, echter kan dit de oven in terwijl jij je klaar gaat maken. Of, nu je in quarantaine zit, heb je toch tijd zat.

Ingrediënten:

 1. 1 peer
 2. 40 gram havermout
 3. 10 gram rozijnen
 4. 5 gram roomboter
 5. 2 of 3 of 4 gram Agavesiroop (Dit kan ook honing zijn)
 6. Vloeibare zoetstof
 7. 1 snufje kaneel
 8. 1 snufje recept

Bereidingswijze

 1. Snijd de peer in grove stukken en mix dit samen met voldoende zoetstof en kaneel. Hier kun je ook de 10 gram rozijnen aan toevoegen.
 2. Bekleed een oven bestendige bakje met bakpapier, en vul deze met het peer mengsel.
 3. Smelt de boter in de magnetron, en meng dit samen met de havermout en agavesiroop.
 4. Voeg hier eventueel enkele lepels water aan toe om dit iets plakkerig te maken. Vervolgens voeg je dit mengsel boven op de peer.
 5. Doe dit 30 minuten in de air fryer/oven op 180 graden!
 6. Dit top je af met 100 gram Peer-Vanille Kvarg! Deze ligt nieuw in de schappen bij Albert Heijn en is echt top!

Macro’s voor 1 Peer Crumble

 • 365 calorieën
 • 55 gram koolhydraten
 • 8 gram vet
 • 20 gram eiwit

Vet verlies Webinar

Als je het nog niet gelezen hebt om mijn Instagram; Op 2 April gaan Nigel May en ik onze aller-eerste Webinar geven! Vorig jaar heb ik zelf al 3 keer deze uitverkochte seminar mogen geven, en ook dit jaar stonden er aan aantal op de planning. Echter kan dit helaas niet doorgaan MAAR zijn wij dit vette concept begonnen! Op Donderdag 2 april 2020 19:30 tot 21:00 krijg jij 1,5 uur waardevolle informatie met praktische tips, zodat jij succesvol kan afvallen. Als jij succesvol wilt afvallen maar niet zo goed hoe je dit het beste kan aanpakken dan raad ik het je aan om een kaartje te kopen. Voor maar €2,99 kan jij deelnemen en leer jij alle tools om succesvol af te vallen. Inschrijven kun je hier.

Ik hoop jullie dan te zien! En tag mij in je Peer Crumble receptjes!!

Liefs Diede

Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *