Over mij

Hoi! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Mijn naam is Diede Joosten en ik ben 22 jaar. Naast dat ik fanatiek dames coach in voeding, training en lifestyle ben ik zelf ook dagelijks in de sportschool te vinden. Ik vind krachttraining heerlijk, maar mijn grootste passie is toch echt voeding. FOOD = LIFE 🙂

De reden dat ik begonnen ben met deze blog, is om meer mensen te bereiken met de kennis die ik heb, de fouten die ik gemaakt heb, en mijn dagelijkse ervaringen. Het begon namelijk zo…. zo’n 5 jaar geleden besloot ik om op exchange te gaan naar Amerika. Het land van high-schools, mac-donalds en veel te grote drankjes. Het was dan ook niet gek dat ik in dat jaar zo’n ruim 10 kg aankwam. Naast het feit dat ik net wat meer at dan in Nederland, maakte ik ook voor het eerst kennis met krachtsport, crossfit. Een sport die ik toentertijd erg vermoeiend vond, maar goed…. je moest toch wat.

Eenmaal thuis baalde ik enorm van de kilo’s die ik aangezet had. Ik voelde mij dik. Niet fit. En ik was totaal niet gelukkig met mijn eigen lichaam. Als 18 jarige durfde ik niet met mijn bikini over het strand te lopen.

Op 1 augustus 2017 (ja, ja ik weet de precieze datum nog) is dan ook de knop omgegaan. Ik zal, HOE DAN OOK, de zomer van 2018 shinen in bikini. Ik begon elke dag kracht training te doen, ik begon minder te eten, en met resultaat. De 10 kg viel ik binnen een jaar af, ik voelde mij fit, ik sportte veel en was eigenlijk ergens goed in.

2 jaar verder is er veel veranderd, en heb ik vooral veel geleerd. Ik ben weer aangekomen, ik heb een vreselijke stage achter de rug, ik ben mijzelf verloren in mijn passie tot fit worden, ik ben gaan binge eten, ik heb mee willen doen in een body-builder wedstrijd, ik ben nog meer aangekomen, en ik heb mijzelf weer terug gevonden.

De grootste les die ik geleerd heb is dat het leven draait om balans. Binnen je training, binnen je voeding en binnen je dagelijks leven. Je kunt een chocolaatje eten en fitgirl zijn. Het is oké om soms niet te gaan trainen. Je leven draait om meer dan voeding en om trainen.

Ik ben wellicht nog fanatieker en passievoller bezig met mijn eetpatroon, met mijn training en vooral ook met coachen van andere dames. Echter met goede balans, en een lifestyle die leuk is om vast te houden. In deze blog zul je dan ook veel vinden over flexibel dieting, afvallen op een leuke manier en verliefd worden op jezelf zonder dat je 10 kg meer of minder weegt. Daarbij ook leuke recepten, en tips binnen en buiten de sportschool. Ook ben ik een enorme reis fanaat, dus ook daar zul je genoeg over vinden!

Het leven is veel te leuk om streng op jezelf te zijn.

Ik vind het altijd leuk als je een berichtje achterlaat op mijn website of mij weet te vinden op andere social media accounts! Enjoy!

One Comment

 • Huus

  Hoi Diede,

  Ik kwam jou toevallig tegen in youtube, heb ook aantal video’s van je bekeken.
  Je bent erg gezellig en maakt leuke video’s.
  Ga lekker zo door en pas goed op je zelf.

  Grt,
  Huus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *