Blog

MIJN FAVORIETE (INFORMATIEVE) PODCASTS

Sinds enkele maanden ben ik helemaal verslaafd aan het luisteren van podcasts. In de auto, in de trein, of als ik besluit om een wandelingetje te maken. Het leek mij handig om mijn favoriete podcasts eens op een rijtje te zetten voor jullie!

  • The Gary Vee Audio experience: Wie Gary Vee nog niet volgt of kent loopt een paar jaar achter. Gary Vee is een van mijn grootste inspiraties. Op zijn podcasts deelt hij veel tips om het beste uit je leven te halen, niet bang te zijn voor meningen van andere en je vooral motivatie te geven. ALTIJD als ik een van zijn podcasts geluisterd heb, heb ik motivatie om het beste uit mijn dag/werk te halen. Als je even in een dipje zit, is die zeker worth listening.
  • The dynamic lifestyle podcast: Mijn favoriete podcast! Deze twee heren hebben hun eigen online coaching business en praten met verschillende gasten over verschillende topics. Denk aan: How to take your mindset and lifestyle to new heights / How the create bad ass content / The future of marketing in 2020.
  • The flexible dieting lifestyle: Een podcast voornamelijk gefocust op het verbeteren van jouw lifestyle en het perfecte dieet dat hierbij past. Dit is voornamelijk gefocust op voeding en training, maar ook om hier flexibel mee om te gaan.
  • The Revive Stronger: Een podcast die vooral dieper ingaat op macro’s, bodybuilding en powerliften. Deze podcast vind ik persoonlijk wel van iets hoger niveau en af en toe moeilijk in te stromen. Er word wel altijd nuttige informatie gedeeld.
  • The Think Grow Podcast: De focus hier ligt op persoonlijke ontwikkeling. Ruben Chavez praat samen met een onderzoeker, influencer, creator en andere mensen over verschillende perspectieven op bepaalde zaken. Denk aan: dagelijkse routine, verbeteren van je relatie, wat houdt jou tegen in het dagelijks leven. Erg nuttig en leerzaam om te luisteren.
  • The Hypertrophy Hub Podcast: Een podcast waar gekeken word naar succesvolle entrepreneurs, sporters en coaches in de fitness industrie om te laten zien welke wegen ze bewandeld hebben om te komen waar ze nu zijn. Ook deze podcast draait voornamelijk om sport en fitness.
  • Ted Talks Daily: Ted talk… maar dan in vorm van een podcast! Sowieso een aanrader, en elke podcast kan over een geheel ander onderwerk gaan.
  • Iron Culture: Erg vergelijkbaar met de Revive Stronger podcast. In deze podcast word vaak gediscussieerd over training/lifestyle/behaviour change. Ze gaan vaak dieper in op de geschiedenis van sport, en nieuwe onderzoeken.
  • Diet Dropout: Een podcast die heel erg mijn eigen point of view versterkt. Hierin worden vaak zaken besproken als yo-yo diëten, minder focussen op de weegschaal en tevreden zijn met je eigen lichaam. Vooral voor meiden is dit een interessante podcast!

Waarschijnlijk kunnen jullie wel eventjes vooruit met kennis en luisterminuten. Als er een podcast is die echt in dit rijtje thuis hoort, laat mij het dan zeker weten!!!

Veel luister plezier!!! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *