Barebells
Blog

MIJN FAVORIETE EIWITREPEN + TIP VAN DEEDS

Eiwitrepen: Ze zijn niet meer weg te denken in mijn, en wellicht ook jouw leventje. Waar deze enkele jaren geleden nog redelijk smerig waren zijn zijn er momenteel Mars/Snicker High Protein repen, Chocolade repen, eigenlijk nog gewoon candy-bars met wat extra eiwitten. Ik hou er van en ik wilde graag mijn favo’s met jullie delen!

Waar zijn EiwitRepen eigenlijk goed voor?

Helaas, ik zou willen dat het anders was: Eiwitrepen zijn geen magische producten, laten je niet sneller afvallen, of spiermassa opbouwen na een training… I know. Sad Story.

Eiwitrepen kunnen het beste gezien worden als een CandyBar, met een hoger Eiwit Gehalte. Dit maakt een Eiwitreep niet perse gezonder of minder gezond dan een normale Mars, echter zul je wellicht wat eerder verzadigd zijn door de hogere Eiwitten in zo’n eiwitreep! Vind Eiwitrepen echt niet lekker(ontvolg mij dan), dan kun je ze gewoon lekker laten liggen!

Wanneer een Eiwitreep eten?

Gewoon, wanneer je er zin in hebt! Zie het wel als een tussendoortje, en geen volledige maaltijd.

En nee. Niet perse voor of na een training 🙂

Mijn Top Lijst

  1. Barebells Core Bars
    Sinds enkele dagen liggen deze inmiddels ook in de Nederlandse schappen. De Barebells Core Bars: Brownie Core, Toffee Core, Banana Core. Mijn favoriet is toch echt wel de Toffee Core, maar ook de Banana Core was heerlijk.

    Peanut Butter Core: Ook zijn er Limited Editions verkrijgbaar bij The Leann Shop. Deze Peanut Butter Core heb ik laatst voor het eerst op, maar echt ENORM lekker!
Peanut Butter Core

2. Reguliere Barebells – White Chocolate / Caramel Cashew
Dit zijn de ‘normale’ Barebells en liggen al een tijdje in onze winkelschappen. Mijn ALL-TIME FAVORITES zijn White Chocolate en Caramel Cashew. Al deze repen bevatten 20 gram eiwit!

3. Full Fill Salted Caramel / Peanut Butter

Deze Full Fill repen zijn te vinden bij de meeste Albert Heijns, en zeker mijn #2 favoriet. Ook deze repen bevatten 20 gram eiwit per reep. Mijn voorkeur gaat zeker naar de Salted Caramel, deze is ook in de meeste winkels te vinden. Om de Peanut Butter te vinden moet je wat dieper zoeken!

Full Fill

3. Indulgence White Chocolate Salted Caramel
Helaas is deze nergens in een winkel te krijgen maar wel online. Deze Eiwitreep smaakt niet eens naar een eiwitreep maar is gewoon een overheerlijk koekje die hoog in Eiwitten is. Echt een must-try! Per reep bevat deze 200 kcal, en 16 gram eiwitten!

4. USN Truch Crunch: White Chocolate Cookie
Deze heb ik bij Holland & Barret ooit eens gevonden(Daar hebben ze nog wel eens leuke deals) en, ZOOO LEKKER! Wel prijzig helaas maar zeker eens lekker om te proberen. Per reep bevat deze 211 kcal en 20 gram eiwit!

5. Snickers/Mars High Protein
Alle Mars en of Snickers High Protein mag je mij in de nacht voor wakker maken. Als ik echt moest kiezen…. zou ik gaan voor de Snickers Salted Caramel of PeanutButter! Per reep bevat deze ongeveer 210 kcal en 20 gram eiwit!

Snickers Hi Protein

6. Personal Protein HazelNut
De EiwitRepen van Personal Protein zijn niet enorm bekend maar wel echt heel erg lekker! Niet alleen de Hazelnut maar ook de Pretty Pistachio en White Chocolate zijn erg lekker. Deze Repen bevatten zo’n 220 gram kcal en 20 gram eiwitten!

Eiwitrepen Personal Protein

7. De Tip: Eiwitrepen uit Duitsland

Als je een beetje aan de grens van Duitsland woont raadt ik het zeker aan om daar eens naar de Supermarkt of DM te gaan. Niet alleen is eten daar 10x zo lekker als in de Nederlandse Supermarkten, ook hebben ze daar goede eiwitrepen voor een prikkie. Vooral bij de DM sla ik heel erg veel in!!!

EiwitRepen Duitsland

Ik ben enorm benieuwd, wat is jouw favoriete eiwitreep?

Liefs Diede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *