Niks lekkerder dan op in de zon liggen, met een ijskoude ice tea. De meeste iceteas bevatten een hoop extra suiker en toevoegingen. Om toch van een lekker drankje te kunnen genieten, drink ik deze heerlijke Home Made Ice Tea. Geen extra suiker, en super gemakkelijk te maken met maar 3 ingrediënten.

Deze Ice-tea is trouwens vergelijkbaar met de Ice-tea’s van de Starbucks, echter bevatten deze ook een hoop meer kcal!

Als je deze blog verder leest, zul je jezelf afvragen waarom je dit zelf nooit bedacht hebt, zo gemakkelijk is het. Maar als je mij al even kent, dan weet je dat ik daar alleen maar van hou!

Ingrediënten Home Made Ice Tea

  • 1 earl grey theezakje
  • Vloeibare zoetstof
  • Ijsblokjes
  • Water (ligt eraan hoeveel je wilt maken natuurlijk)

Bereidingswijze

  1. Eigenlijk ga je gewoon een normale kop thee zetten. Vaak doe ik maar zo’n 200-300 ml water, en laat ik het thee zakje een tijdje in staan. Dit zorgt ervoor dat de thee enorm sterk wordt. Het lekkerst is zelfs om het de gehele nacht te laten staan.
  2. Vervolgens voeg je hier vloeibare zoetstof aan toe. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wilt gebruiken – hoe meer hoe zoeter natuurlijk.
  3. Vervolgens meng je je thee zo’n 40/70 met koud water. Hier doe je ijsblokjes bij, om je Tea, Iced te maken (snap je de grap). En klaar is je Home Made Ice Tea!

Ik vind het heerlijk om dit in een grote fles te doen met veel ijsblokjes zodat ik dit gedurende de dag kan blijven drinken!

Macronutriënten

Geen kcal 🙂 geen eiwitten 🙂 geen vetten 🙂 geen koolhydraten 🙂 yummie!

Wat is jouw favoriete ijskoude drankje?

Liefs Deeds

Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *