Blog

30 dagen challenge: minder op mijn telefoon

Mijn 30 day challenge: ik ga 30 dagen lang mijn screentime verlagen tot 3 uur per dag. Daarbij ga ik de dag beginnen en eindigen met 30 minuten lezen. 

Gisteren heb ik de 30 dagen challenge journal van @worthytweaks ontvangen van Miro. Even kort uitgelegd: de journal laat je experimenteren met je routines en gewoontes. Voor 30 dagen ga je de challenge aan om een eigen gekozen gewoonte te creeren/ontwikkelen. Deze nieuwe gewoonte bepaal je zelf en middels de journal ga je track houden op je eigen progressie.

Ik merk aan mijzelf dat ik de laatste weken erg veel op social media zit, vooral doelloos. Ik merk dat ik daardoor andere taken sneller laat liggen en gemotiveerd ben om aan mijn zelf ontwikkeling te werken. Door mijn screen time te beperken hoop ik meer in het nu te gaan leven, meer te werken aan mij sociale ontwikkeling en minder snel afgeleid zijn tijdens bepaalde taken. Ik hoop dat dit mij meer positiviteit brengt. 

Ik ga mobiel vrije momenten inplannen, mijn telefoon zoveel mogelijk uit de slaapkamer houden, meer tijd inplannen om te lezen en om mij heen te kijken/lezen als ik in het openbaar vervoer zit. Daarbij heb ik enkele beloningen opgesteld voor mijzelf:


Na 1 week: twee nieuwe boeken kopen

Na week 2: In mijn eentje naar de bios gaan

Na week 3: Massage nemen

Na de hele challenge: nieuwe Lulu lemon outfit!!!!!!!!!! De motivatie is hoog.

Bilal gaat mij hierin accountable maken en we hebben afgesproken dat als ik de challenge niet afmaak, ik tijdens mijn verjaardag in Nederland moet blijven. Daarbij ben ik ook van plan om mijn ervaringen te gaan delen met jullie (lekker tegenstrijdig lol)!! Maar goed…. Heb 3 tot 5 uur per dag he 🙂

Ik heb gisteren de eerste dag gehad, dus op naar de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *